Liberec Portugalissa ilman loukkaavaa tähteä.

Hyökkäävä tähti Josef Sural Liberec jalkapalloilijat jää torstain kaksintaistelu juuressa Europa League Braga. Tuki Blšany sunnuntaina taistelun Sparta asettaa johtuu vilustuminen, antibiootteja ja ottaa aluksella erityinen ilma kohti tunti ennen puoltapäivää keskiviikkona Portugalissa ei siellä.

«Sunnuntaina vastaan ​​Sparta meillä oli ongelma taittaa puolustava, nyt tilanne oli päinvastainen. Miss laitahyökkääjä «, valitti valmentaja Henry Trpišovský kun Liberec juna vaihdettiin lumi suihkussa Praha Portugalissa Betsson, jossa pelaajat vastassa miellyttävä viisitoista astetta nollan yläpuolella ja aurinko poked pilvien läpi.

«Silti tiistaina ei ollut hyvässä kunnossa Yefremov lisäksi Kebra sai pelistä reservin Konaré. Kuitenkin Marek Bakos kertoi myös, että läänin edelleen varmuuskopio tapahtuu. Joka tapauksessa, saavuimme Braga melko Betsson puolustava joukkue, «sanoi Trpišovský.

Verrattuna viime liiga ottelu on saatavilla Koubek maalivahti, Keski puolustaja Švejdík ja istuvuus loukkaantumisen jälkeen on myös toinen betsson bonus ja koodisi puolustaja Hovorka. Ilo hän teki valtio keskikenttäpelaaja Folprecht, jotka rajoittavat jo loukkaantunut nilkka. Ehdottomasti ei sovi toisin Sykora.

Machuca ja Delarge ei roster EL
Valmentaja ei voi käyttää vastaan ​​Sparta pelissä tukevasti pariksi Machuca-Delarge joka ei ole roster Europa League. Kotiin jäi hoito fysioterapeutit Bartl, pitkään poissa pelistä on Sackey «Olemme viime viikkoina on ollut niin paljon poissaoloja että olemme tottuneet, ja jotenkin me käsitellä», hän sanoi sovitteleva sävy Trpišovský.

Hänen tiiminsä on monia kova testi. Braga on ryhmän johtaja, lasku kymmenen ottelut neinkasovala ja Portugalin liiga pitää kolmannen sijan. «Paradoksaalisesti Euroopan matkoja tämän kauden suhteen peli, jossa voimme pelata suhteellisen vapaa hermoja, sillä vaikka meille torstain vastakkainasettelua osuma huonoin mahdollisella tavalla vain meidän kohtalo on yhdeksänkymmentäyhdeksän prosentin sääntö viimeinen peli ryhmä kotiin Marseille», hän muistutti Trpišovský että odotettavissa voiton Ranskan klubi Groningen ei voittaa Blšany edistymistä Braga ratkaista palapeliä.

«Skenaariot ovat monet. Se on todellakin paradoksaalista, että vaikka voitot voimme taata edistystä «, kohautti olkapäitään Trpišovský.» Joka tapauksessa, haluamme vahvistaa toimintaamme Euroopan pois peleistä, «muistutti valmentaja Liberec että hänen tiiminsä alusta taisteluissa alkukilpailusta Euroopan liigan vähitellen voitti Israel Shmona Split, Marseillen ja viimeksi Groningen.

Реклама

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Google+ photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google+. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

w

Connecting to %s