Chelsea FC — Watford FC 2:2

Guus Hiddink kom ut comeback på Stamford Bridge til smak av hans Chelsea er i sin egen stadion bare bundet Watford 2: andre Kampen var full av vendinger, åpnet Diego Costa poengsum, deretter en annen pause for å reagere En straffe Troy Deeney. Straffespark hadde tilgjengelig og Blues, Oscar men gled og høy overspilte. Fans og de måtte nøye seg med et poeng at andre mål i kampen sikret Costa igjen.

Spanias landslag med brasilianske røtter i dag, la oss huske enestående ytelse av fjorårets mesterskap sesongen, og det er en skam at de til slutt fikk et gult kort på mandag i smash hit Manchester United vil bli savnet. I dag, i den første sjansen kom etter bare fire minutter av kampen da Pedro sentrum, men er etterbehandling hodet over.

Hele Vicarage Road for første gang ristet kraftig i det 18. minutt da han headet i en god posisjon Unibet mobil odds rett ved Odion Ighalo. Nigerianske frem til din Tref måtte vente, første han tok ordet av Diego Costa. Etter en corner Willian ballen fra Terrys hode spratt bare for å kontroversielle spissen, som viser seg ruffled nettverk. Snart kan han score økning etter en god handling på høyrekanten Oscar, men til slutt true Heurelho Gomes.

Flores takle entourage klarte tre minutter før avreise til halv tid pause. Centr Ben Watson fra hjørnet Nemanja Matic hånd klønete grep inn og dommer Andre Marriner hadde ikke sjanse gir et straffespark. Han tok ansvar Troy Deeney skyte i midten av porten vant Courtois.

Hornets ferdig sin side kort tid etter bytte side. Chelsea er et tradisjonelt gå inn i andre akt mislyktes nedůrazu hjem og tok en aktiv defensiv Ighalo. En av de beste skytterne i årets Premier League tok ballen fra Jurada og forandret retning hans slag mot Courtois hjelpeløs Gary Cahill.

Med det resultatet, avdelinger men Guus Hiddink hadde ikke tenkt å forene og snart skinte på resultattavlen igjen uavgjort. Willian utmerket pasning fant nabíhajícího Costa, som var i stand til å berøre andre overliste vyběhnuvšího Gomes og scoret bare en femtedel mål i inneværende sesong. Den tidligere Atletico Madrid-spilleren hadde kopačce for en stund og et hat-trick, men han avsluttet. more: sports betting — http://sportbet-bonus.com

Den største muligheten til å få tre poeng Chelsea kastet bort ti minutter før slutt. Lindrende Eden Hazard i straffefeltet nedskutte Valon Behrami og dommeren-resultatet kan ikke være tvil om. Men en straff byrder Oscar forrådt tyngdekraften, i det avgjørende øyeblikk som når John Terry skled i Moskva og sparket ballen i bare på tribunen.

Реклама

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Google+ photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google+. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

w

Connecting to %s