Liverpool FC — Leicester City 1:0

nevillePå pre-match pressekonferanse, Jürgen Klopp ønsket å endre for å forsvare ett mål bly og ikke den vanlige 1: 0 tape. Det er akkurat hva den tyske lederen mot lederen av bordet of Leicester og klarte å bli lagt merke til at selv med en vellykket slutt. Liverpool hadde vunnet mål av Christian Bentekeho var 1: 0.

Høye forventninger kjekk fotball full av sjanser på begge sider i løpet av første halvår forble uoppfylt. Ikke at det ble nektet innsats av begge enhetene, men i sluttfasen var ikke basert både Liverpool og Leicester. Mer fra kampen var forventet å innenlandske og spesielt Divock Origi foretok angrep rever et raid etter hverandre. Alle hans skyte forsøk har endt enten blåse ut av tre barer eller komfortabel kirurgi Kasper Schmeichel. Syv minutter før slutten av første halvår på grunn av en skade han hadde ekstra origami frafalle sin plass på banen kollega Christian representasjon Bentekemu.

Slik avslutter kontinuerlig fra alle typer stillinger gravd for Philippe Coutinho, men i forhold til sin belgiske kollega gjorde ikke noe bedre. Leicester har lenge vært ute av stand til å få til en skikkelig fare Simon Mignolet, kanskje bortsett unøyaktige overskrifter Jamie Vardyho. Bare i jednačtyřicáté minutter ut i Riyad Mahrez etter kjekk kombinasjon med Kant støv hjem keeperhansker. Drosjer så det var en pause for bezbrankového tilstand.

Etter endringen av sidene er nesten ingenting er endret, bør hjemmet fortsette mer av spillet og banke dem tilbake en elendig avslutning. Innen et par lovende posisjoner fikk vekslende Benteke, som, selv om utgangspunktet ikke klarte å utnytte, men etter en times spill var det han som forvandlet fra en slip Firminův godt innlegg fra venstre i det første målet i kampen. Liverpool og fortjent tok ledelsen og Leicester alvorlig truet, som vil legge et ekstra nederlag for sesongen.

Bentekeho treffes hjemme strømmet inn i blodårene med større selvtillit og selv tribunen på Anfield plutselig ristet høyere. Claudio Ranieri svarte ved å laste ned sine angripere, som i tilfelle av Okazaki overrasket over å bli toppscorer i ligaen allerede Vardyho vice versa ja. Advent Nathan Dyer flyttet lenger frem Mahrez, som hadde for Liverpool forsvaret med en noe annen type fare. De første undersøkt Mignolet bare Dyer refleksiv strømnings Fuchs skudd fra hjertet, men ett mål underskudd verter vedvarte.

Ti minutter før slutt, da Ranieri overraskende trakk seg tilbake og sa Mahrez bytte for den kroatiske spissen Kramarić og Foxes strammet så utrolig uten tap av sine to største stjernene på plenen. Snart gjester måtte stenge på grunn av oppgjør av en lang innkast som hadde Mignolet sklepávat brystet Mamadou Sakho bare en meter foran mållinjen. Et øyeblikk senere kunne han forsikre ledelsen Liverpool Coutinho, men det er farlig slag på slutten Schmeichelova mainstreaming står bare fløy over.

På slutten av Leicester har avdekket alle kortene og Liverpool kunne angripe motstanderens forsvar åpen. Et mål til slutt ikke klarte å score en stund, for som skylde hovedsakelig Christian Benteke forferdelig løsning på situasjonen i møte med et tomt mål med bare en forsvarspiller, men sorry, kan det til slutt mislykkes. Løpende ledelsen 1: 0 er endelig Kloppova entourage klart å forsvare til slutten. Leicester så etter en lang tid tilskrives nederlag Liverpool og vice versa kan klatre bordet — fra Manchester United er allerede Reds bare på avstanden mellom to punkter.

Реклама

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Google+ photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google+. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

w

Connecting to %s